Symposium

Save the date Mechelen 23&24.10.2020 Justice and Artificial Intelligence

Beste leden

Ik mag hopen dat u het goed stelt.

In deze droeve momenten moeten we toekomstgericht blijven.

Na deze crisis die wereldwijd toeslaat en ongeziene proporties aanneemt is het onze plicht bij te dragen aan de heropbouw van onze maatschappij.

Deze pandemie heeft rampzalige gevolgen, niet alleen voor de gezondheid maar ze ontwricht de structuren die we gedurende decennia hebben verwezenlijkt.

Meer dan ooit zal Artificiële Intelligentie deel uitmaken van de werktuigen die ons zullen toelaten onze activiteiten verder te zetten en werkzame preventieve maatregelen te nemen. De expert heeft hierbij een belangrijke rol te spelen, niet alleen bij het ontwikkelen van nieuwe technieken maar ook bij het voorkomen van het misbruik ervan.

Het is in die geest dat we beslist hebben om samen met onze partner het Institut Européen de l'Expertise et de l'Expert en onze Belgische partners BENEVERMEDEX, AMEJ en KBGGG op

23 en 24 oktober 2020 te Mechelen

een internationaal congres te organiseren met thema:

Justice and artificial intelligence

Wij hopen u talrijk te mogen ontvangen op dit congres waarop kwaliteitsvolle sprekers uit binnen en buitenland u allicht zullen boeien met hun innovatieve standpunten en samen met u een klimaat van vertrouwen zullen schepen naar de toekomst.

Reserveer deze dagen dus al in uw agenda. Kortelings zullen u bijkomende details worden toegezonden

 

Dr.Yves Adriaenssens

 

in naam van alle deelnemende partners